Wat jij als collega geeft, geven wij terug

Onze vacaturesWerken bij Van Wezel betekent ruimte om te groeien in je vak. Wat jij geeft, geven wij terug. Onze informele bedrijfscultuur zorgt voor een goede werksfeer en korte lijnen. Bij Van Wezel is jouw carrière in goede handen! 

fulltime

Audit – Ervaren Assistent Accountant

Van Wezel is op zoek naar een ervaren Assistent Accountant Audit die goed past binnen het enthousiaste auditteam. Het begeleiden van beginnend assistent-accountants voor het maken van een goede start in het controleteam behoort tot de taken. Enthousiast? Reageer snel!

fulltime

Audit – Beginnend Assistent Accountant

Voor de auditpraktijk is Van Wezel op zoek naar een beginnend Assistent Accountant Audit die goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij het realiseren van hun plannen. Reageer direct!

fulltime

Samenstel / Advies – Relatiebeheerder

Voor de samenstel- en adviespraktijk is Van Wezel op zoek naar een Relatiebeheerder die goed past in een bevlogen team dat klanten ondersteunt bij het realiseren van hun plannen.

fulltime

Samenstel / Advies – Beginnend Assistent Accountant

Heb je net (of bijna) een vwo-, hbo- of wo-opleiding afgerond en ben je klaar voor de volgende stap? Als Assistent Accountant word je bij Van Wezel onder professionele begeleiding klaargestoomd voor het accountancyvak.

fulltime

Samenstel / Advies – Ervaren Assistent Accountant

Heb je al ervaring met accountancy en ben je op zoek naar een enthousiast team waarbinnen je jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Reageer dan nu!

fulltime

(Beginnend) Salarisadministrateur

Heb je een opleiding op het gebied van HRM en/of loon- en salarisadministratie afgerond en ben je klaar voor de volgende stap? Als beginnend salarisadministrateur word je bij Van Wezel onder professionele begeleiding klaargestoomd voor een mooie carrière.

fulltime

Adviseur salarissen – ervaren salarisadministrateur

Binnen onze afdeling loonadministratie en salarisadvies zoeken wij naar een doorgroeier die een bijdrage wil leveren aan ons team.