Niet alleen oog voor de cijfers, maar ook voor jou en voor het plezier van het ondernemen

Bij Van Wezel willen we dat jij relaxed kunt ondernemen, zonder wakker te liggen over je financiën. Wij gaan verder dan het regelen van je jaarrekening of belastingaangifte. Als jouw persoonlijke bedrijfsadviseur helpen we je vooruit. Dat betekent betere prestaties, meer omzet en zo min mogelijk belasting. We blijven je verrassen met advies dat voordeel oplevert.

We kennen onze klanten en weten wat er speelt. Door middel van die vertrouwensband maakt Van Wezel het verschil.

Goede band met de klant

We werken niet voor maar met je, als een soort verlengstuk van je bedrijf. De band met onze klanten is onze prioriteit. We leren jou en je bedrijf graag steeds beter kennen, zodat we een duurzame relatie kunnen opbouwen. In goede maar ook in slechte tijden kun je bij ons terecht.

 

Betrouwbare partner

Met Van Wezel weet je dat het goed zit. Wat je vraag ook is: wij regelen het. Wij komen onze afspraken altijd na en voelen ons verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Onze jarenlange ervaring en goede naam is een garantie voor de bank. Als wij een positief advies geven over financiering, gaat je bank gegarandeerd akkoord.

 

Altijd bereikbaar voor advies

Jij bent belangrijk voor ons. Daarom staan we ieder moment van de dag voor je klaar. Onze adviseurs zitten als het ware in je broekzak. Direct antwoord op al je vragen.

Wij zijn Van Wezel

Benieuwd wie er werkt bij van Van Wezel? Dit zijn de mannen en vrouwen die zich hard maken voor jou en je onderneming.