Overstappen in 8 simpele stappen

Bekijk de 8 stappen

Overstappen naar een nieuwe accountant is niet iets dat je zomaar doet. Of het nu ligt aan de snelle groei van je bedrijf, behoefte aan meer specialisme of een bepaalde onvrede over waar je nu zit; het besluit houd je waarschijnlijk al een tijdje bezig. In dat geval is het goed om te weten dat Van Wezel een unieke aanpak heeft ontwikkeld om het overstappen zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Lees er alles over op deze pagina of plan direct een gesprek.

Gratis intake plannen

Waarom overstappen

Van Wezel staat zij aan zij met haar klanten. Dat is niet slechts een loze belofte. Het is een overtuiging die in het DNA van ons bedrijf en onze mensen zit. Slim gebruik van nieuwe tools en software stelt ons bovendien in staat om deze persoonlijke aanpak met grote efficiëntie te verenigen.

Op een nette manier

Je hebt misschien wel jarenlang samengewerkt met je huidige accountant en daarom vind je het belangrijk om de relatie op een nette en vriendschappelijke wijze af te ronden. Samen met jouw ontzorging heeft dat dan ook de hoogste prioriteit bij het overstappen naar Van Wezel.

Makkelijker dan je denkt

Overweeg je het om over te stappen naar Van Wezel? Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je door kunt met ondernemen zonder waardevolle relaties onder druk te zetten. Het overstappen doen we samen en dat maakt het makkelijker dan je denkt.

Klanten die ook hebben gekozen voor Van Wezel

Ecart Invest

“Gezien de focus op fusies en overnames is zuivere financiële rapportage voor ons van levensbelang. In Van Wezel hebben we wat dat betreft een uitstekende partner gevonden.”

Bezoek de website

Hoek Group

“In 40 jaar tijd is Hoek Group uitgegroeid van een enkele vrachtwagen tot een internationale onderneming. Van Wezel heeft al die jaren met ons meegemaakt en dat is niet voor niets.”

Bezoek de website
“Ik heb het gevoel dat Van Wezel een onderdeel is van mijn bedrijf. Een schakel in het systeem, net als mijn personeel. Ze zijn betrokken, begrijpen wat er speelt, 
en weten wat de bedrijfscultuur is. “

Barend van den Broek

Pearle

Zorgeloos overstappen naar Van Wezel. Dit is hoe het werkt:

Die allerbelangrijkste eerste stap
Wie hebben we aan de lijn?
Kennismaking op kantoor
Werkzaamheden & kosten
Decision time!
Opzeggen huidige accountant
Overstappen zonder zorgen!
Gefeliciteerd!

Veelgestelde vragen welke onze accountants vaak tegenkomen.

Wat is de belangrijkste reden om over te stappen naar Van Wezel?
Ik ben van plan over te stappen, maar weet niet goed hoe ik dit moet brengen bij mijn huidige accountant?
Hoe zorg ik ervoor dat al mijn gegevens bij jullie terecht komen?
Kunnen we ook een kennismaking plannen als ik nog niet zeker weet of ik wil overstappen?
Zijn er naast accountancy ook andere diensten waarvoor ik bij Van Wezel terecht kan?

Staat je vraag er niet tussen? Onze experts staan voor je klaar

Wordt onze volgende referentie