Ecart Invest

Als investeringsbedrijf is het onvermijdelijk dat je op enig moment doorkrijgt wat wel en niet werkt. Voor ons is gebleken dat er een duidelijk verband is tussen de mate waarin de financiële rapportage van bedrijven op orde is en de resultaten van die bedrijven. Dat wordt nog belangrijker wanneer bedrijven door middel van fusies of overnames worden samengevoegd. Om ons werk goed te kunnen doen, is het voor Ecart daarom echt een voorwaarde dat wij kunnen rekenen op een accountant die kan helpen bij het begeleiden van die processen. In Van Wezel hebben we wat dat betreft een uitstekende partner gevonden.

Drs. Rolf Metz, Directeur Ecart Invest
Bezoek de website

Hoek Group

Over een periode van 40 jaar is Hoek Group uitgegroeid van een enkele vrachtwagen tot een internationale onderneming van formaat. Van Wezel heeft al die jaren met ons meegemaakt. Dat is niet voor niets. Hoe groot we ook zijn geworden, Van Wezel was in staat om met ons mee te groeien. De relatie heeft inmiddels vrij veel weg van een huwelijk, natuurlijk met de ups-and-downs die daarbij horen, maar dat moet kunnen als je het over familie hebt.

Peter Hoek sr, Hoek Group BV
Bezoek de website

Leliveld Vastgoed

Voorheen zaten we bij een van de grote partijen. De ervaring was daar dat ze vooral heel duur waren terwijl het aan klantvoldoening en snelheid volledig ontbrak. Via een bevriende ondernemer zijn we daarna bij Van Wezel terecht gekomen waar het gevoel helemaal anders is. We hebben te maken met drie vaste contactpersonen en vragen worden eigenlijk altijd meteen, of op z’n minst zo snel mogelijk, beantwoord. Nu zijn we tien jaar verder en we hebben nog geen moment spijt gehad van de keuze.

Bart en Joost Leliveld, Directie Leliveld Vastgoed B.V.
Bezoek de website